Step

han Kraan© 2004
klik hier en voeg deze site bij uw favorieten
home

Weblog

Curriculum Vitae
Biografie
Producten
_________
Alle artikelen naar
Genre
Onderwerp
_________
Gastenboek
Links
Contact

Fotogalerij

 

 

 

 

 

 

naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven


Voor de Beurs Klassieke Schepen 2005 schreef Stephan Kraan teksten voor flyers en brochures. Als voorbeeld staat hieronder de tekst voor een folder die bestemd is voor Nederlandse potentiële exposanten.

Beurs Klassieke Schepen 2005

De negende internationale Beurs Klassieke Schepen is op 7,8 en 9 oktober 2005 in Medemblik. Het is de enige beurs in Europa voor het bouwen, beheren, onderhouden en conserveren van klassieke en traditionele vaartuigen. Klassieke Schepen is drie dagen lang HET ontmoetingspunt voor beroeps- en pleziervaarders; voor vakkundige eigenaren en toegewijde liefhebbers van oude schuiten en scheepsambachten. Deze folder geeft u, als potentiële exposant, informatie over de beurs en zet alle voordelen om eraan mee te doen op een rijtje. Ook vindt u hierin de aanmeldingsprocedure.

De Beurs Klassieke Schepen is een gezellige marktplaats, waar schippers, makelaars, botenbouwers, restaurateurs, werven en organisaties samenkomen met een uitgekiend aanbod van boten, materialen en diensten. Bijna 150 exposanten geven drie dagen lang een compleet overzicht van de branche. De beurs is een vraagbaak voor starters, een kenniscentrum voor scheepseigenaars en een discussieplatform voor restaurateurs.

Klassieke Schepen is geliefd vanwege zijn hoogstaande kwaliteit, prettige sfeer, mooie locatie en kleine toegankelijke organisatie. Bijna alle exposanten willen jaarlijks op de beurs terugkeren, omdat de kwaliteit en uitstraling ervan een bovengemiddeld rendement geeft.

De beurs bevordert het voortbestaan van oude en nieuwgebouwde traditionele schepen en de uiteenlopende ambachten die ermee samenhangen. Na acht jaar heeft de Beurs Klassieke Schepen haar bestaanrecht ruimschoots bewezen en is uitgegroeid tot het belangrijkste platform voor traditionele schepen in Nederland. De toenemende belangstelling van zowel exposanten als bezoekers uit Duitsland, België, Frankrijk, Scandinavië en Engeland geeft aan dat de beurs ook in het buitenland aan bekendheid wint.

Als exposant komt u op deze beurs direct in contact met vijfduizend potentiële klanten. Uit de jaarlijkse enquêtes blijkt dat het merendeel van deze bezoekers een eigen schip heeft en naar de beurs komt om zaken te doen. De beurs levert uitstekende mogelijkheden om te netwerken met collega's, leveranciers en vakmensen. Organisatoren van evenementen kunnen hier inspiratie opdoen en contacten aangaan.

Op de beurs bevindt u zich in gezelschap van de belangrijkste bedrijven en organisaties op het gebied van traditionele scheepvaart. U krijgt daarom volop de gelegenheid om zich te onderscheiden met fraaie stands, innovatieve demonstraties of leuke evenementen. Daarnaast kunt u deelnemen aan of initiatieven nemen voor lezingen, discussies en themabijeenkomsten tijdens de beurs. Daartoe zijn in het Regatta Center speciale ruimten beschikbaar. Neem wel tijdig contact op met de organisatie als u speciale wensen heeft.

De Beurs Klassieke Schepen is op het terrein van het Regatta Center in Medemblik. Uw stand wordt ondergebracht in een verwarmde beurshal. Voor schepen is voldoende ruimte in aangrenzende tenten, op het buitenterrein of in de riante expositiehaven.

Verdere bijzonderheden:

  • Het Regatta Center beschikt over een restaurant, een film- en vergaderzaal en over alle overige noodzakelijke voorzieningen.
  • Als exposant krijgt u korting op entreekaarten voor uw relaties.
  • U krijgt een vermelding op de website
  • U wordt opgenomen in de lijst van standhouders in het tijdschrift Spiegel der Zeilvaart.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid voor exposanten en bezoekers.
  • In de haven zijn volop ligplaatsen, dus kom gerust met uw eigen boot.
  • Het Regatta Center in Medemblik is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Overnachten kan in hotels in de nabijheid van de beurs, tevens aan boord van charterschepen in de haven.

De Beurs Klassieke Schepen is gedurende het hele jaar te bezoeken op de uiterst complete en informatieve website: www.klassieke-schepen.nl

 


home weblog curriculum vitae artikelen producten links contact